Verkoop van Nano-coatings

Wij verkopen verschillende soorten Nano-coatings voor industrieel en commercieel gebruik. Voor verschillende toepassingen hebben wij verschillende soorten nano-coatings.

Lees hier meer over onze nano-coatings

Nano-coating techniek, advies en onderzoek

Wij geven U graag informatie en advies over onze nano-coatings en de voorbewerking die nodig is om tot een optimaal resultaat te komen. Indien er twijfel is voeren we intern testen uit om voor u tot een optimale oplossing te komen.

Nano-coating oppervlaktebehandeling

Voorbewerking

Voorbewerking is essentieel voor een goed eindresultaat. Het voorbewerken kan bestaan uit het eenvoudig ontvetten van de te behandelen oppervlak tot het vooraf polijsten ervan.

Applicatie van nano-coatings en nazorg

Naast het adviseren en de verkoop van de verschillende coatings zijn we een applicatiebedrijf die coatings ook op aanvraag aanbrengt. Wij nemen het heel proces van voorbewerking, aanbrengen van de coating en controle op ons. Het heel project wordt dan door onze specialisten uitgevoerd. Onze mensen hebben al verschillende jaren ervaring in het voorbewerken en het coaten van de meest uiteenlopende materiaalsoorten.

Coatingsproces en omgevingsinvloeden

Het coaten kan zowel binnenshuis als ook buiten worden uitgevoerd. Echter buiten bent u sterk afhankelijk van de weersinvloeden. Voor alle coatings geldt dat de oppervlakte de eerste uren niet aangeraakt mag worden; het mag dus ook niet regenen. Het volledig uitharden duurt, afhankelijk van de coating, 1 tot 7 dagen.

 

Wij tonen u graag de mogelijkheden van onze nano-coating voor uw toepassing!

Neem vrijblijvend contact op

top