Wij zijn leverancier van nano-coatings voor industriële en commerciële toepassingen

De nano-coating die wij leveren heeft een permanente protector die een zeer diepe verbinding aangaat tussen de Nano moleculen van de coating en de moleculen van de ondergrond vormt. Er ontstaat een zeer dun maar mechanisch sterk slijtbestendig oppervlak. Deze is bestand tegen druk, beschadiging, belasting alkali en corrosie en heeft een water– en vuilafstotend karakter. Op dit moment hebben wij 4 verschillende coatings in ons programma.

nano coating sterk zuigende oppervlakte

NE-102 | Nano-coating voor absorberende oppervlaktes

Een coating speciaal geschikt voor sterk absorberende oppervlaktes. Het maakt de oppervlakte waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken. Hierbij valt te denken aan houtwerk, metselwerk, zandsteen, etc. De ondergrond moet schoon en stofvrij zijn voor een optimaal resultaat.

Voedselveilige nano coating

NE-110 | Voedselveilige Nano-coating

Deze coating is speciaal ontwikkeld voor alle materialen die in aanraking komen met voedingsmiddelen. Ons product is extern onderzocht op basis van EU-wetgeving betreffende materialen die in contact komen met voedsel. Ons product bleek volledig veilig te zijn in gebruik hiervoor.

Nano-coating op glad oppervlakte. Anti Graffiti

NE-111 | Nano-coating voor gladde oppervlakten

Coating is bedoeld voor gladde niet absorberende oppervlaktes. Het is een dunne vloeistof die in zeer dunne laag kan worden aangebracht. Deze coating kan goed worden toegepast op oppervlaktes die in beweging zijn. Het is daardoor geschikt voor zowel kunststof als ook vrijwel alle metaaloppervlaktes. Echter niet alle kunststoffen geven een goede hechting zoals PE, PP en PTFE.

Nano Coating voor Statische oppervlakten

NE-112 | Nano-coating voor statische oppervlaktes

Coating is bedoeld voor gladde niet absorberende oppervlaktes Het is een dikkere vloeistof die daardoor een iets dikkere laag geeft. Het is dan ook bedoeld voor statische oppervlaktes. Door de hogere viscositeit van de coating kan het naast de spray-gun ook op andere wijze worden aangebracht.

Wij tonen u graag de mogelijkheden van onze nano-coating voor uw toepassing!

Neem vrijblijvend contact op

top