The Coating Company | Ter Apelkanaal

“The Coating Company” is een applicatiebedrijf en voert op aanvraag diverse coatingsopdrachten uit. The Coating Company is gevestigd in Ter Apelkanaal (Groningen) en kan landelijk van dienst zijn.

Wij zijn een full service Nano-coating applicatiebedrijf

“The Coating Company” is een nano-coating applicatiebedrijf die coating verkoopt dat gebruik maakt van nano-technologie, daarover adviseert en/of applicaties zelf uitvoert. Wij geven u graag informatie en advies over oppervlaktebehandelingen met Nano-coating. Daarbij gaan we altijd uit van uw wensen met betrekking tot de toepassing.

Waarom The Coating Company?

  • 5+ jaar ervaring in nano-coatingapplicatie (vraag naar onze referenties);
  • Het juiste advies over appliceren en de juiste voorbewerking;
  • Full service applicatiebedrijf: voorbewerking, aanbrengen en control;
  • Actief kenniscentrum: wij testen doorlopend (nieuwe) toepassingen.

Meer dan 5 jaar ervaring in nano-coating technieken

The Coating Company heeft reeds meer dan 5 jaar ervaring in de food-sector. De coating voldoet aan de FDA-eisen voor alle materialen die in contact komen met voedingsmiddelen.

Ruime ervaring in non-stick en bescherming tegen slijtage in Foodsector

Het is begonnen met het coaten van de messen in de broodsnijmachines. Inmiddels wordt coating op veel meer apparatuur en applicaties in de foodsector gebruikt waarbij non-stick en bescherming tegen slijtage essentieel is. Als bedrijf hebben we daar nu ruime ervaring mee en willen we u graag adviseren.

Actief in verschillende sectoren

Naast de foodsector zijn wij nu ook actief op heel andere sectoren zoals bouw, industrie, etc. Hier zijn al verschillende projecten uitgevoerd en hierbij zijn andere eigenschappen zoals anti-graffiti, kras-beschermend, kleur beschermend en vochtwerend ook belangrijk.

Veel ervaring in nano-coating toepassingen met verschillende oppervlaktes

Door in de andere sectoren projecten uit te voeren hebben we ervaring met zeer verschillende ondergronden zoals metalen, kunststoffen en beton. De coating wordt hier op aangepast om tot een goed resultaat te komen. In geval van een zeer poreus ondergrond adviseren wij de juiste primer.


Nano-coating advies op locatie

Mocht u advies willen voor een bepaalde applicatie of ondergrond dan kan er altijd een adviseur langs komen. Hij kan dan ter plaatse de applicatie evalueren om tot het beste resultaat te komen.

 

Wij tonen u graag de mogelijkheden van onze nano-coating voor uw toepassing!

Neem vrijblijvend contact op

top