Bescherm uw bouwwerken tegen de weersinvloeden en graffiti.

Met onze nano-coatings maken wij uw bouwwerken water- en vuil-afstotend. Zodoende beschermen wij bouwwerken tegen erosie en maken wij deze easy-to-clean. Deze behandeling zorgt niet alleen voor een beter aangezicht maar op de lange termijn bespaard u ook in de kosten voor onderhoud en schoonmaak.

coating-bouwwerken

Nano-coating is uitermate geschikt om aan te brengen op bijvoorbeeld deze bouwwerken:

  • Gevels van bedrijven en woningen;
  • Kunstwerken;
  • Kades en steigers;
  • Speeltoestellen;
  • Bankjes;
  • en nog veel meer.

Wij bieden coating oplossingen aan voor bedrijven en particulieren:

We werken bij het beschermen van bouwwerken zowel voor particulieren als ook het bedrijfsleven en gemeentes / overheden. Ook relatief kleine opdrachten hebben onze volledige aandacht en ondersteuning.

Nano-coatings voor de verschillende ondergronden die uw bouwwerken kunnen hebben

Aangezien het materiaal wat in de bouw gebruikt wordt sterk verschild zijn er verschillende coatings mogelijk. Voor poreuze oppervlakte heeft u een ander product nodig dan voor niet poreuze materialen.

anti-graffitiCoatings voor gladde ondergronden en anti-graffiti op uw bouwwerken

Voor gladde, niet poreuze ondergronden zoals aluminium, marmer, etc. hebben we een coating die sterk vuil afstotend werkt en goed als anti-graffiti kan worden ingezet. Deze kan op verschillende manieren worden aangebracht waarbij de spray-gun wel de voorkeur heeft.

 

Coatings voor poreuze ondergrondenIMG_0304

Voor poreuze ondergronden is er product die sterk vuil en vocht afstotend werkt. De ondergrond houdt zijn oorspronkelijke kleur. Het is echter niet geschikt als anti-graffiti. Bij sterk poreuze ondergronden is het vaak verstandig eerst een primer te gebruiken alvorens het te coaten.

Anti Graffiti coating voor poreuze ondergronden

Als anti-graffiti is er een ander product echter deze kan de ondergrond een donkerder kleur geven wat niet in alle gevallen wenselijk is.

Lees hier meer over Anti Graffiti coatings.

Laat u adviseren

De ondergrond en plaatselijke omstandigheden bepalen dus welke mogelijkheden er zijn en welke methode van behandelen in uw geval het meest geschikt is. Een goed advies is hierbij erg belangrijk. Laat u altijd eerst adviseren door onze expert!

Wij tonen u graag de mogelijkheden van onze nano-coating voor uw toepassing!

Neem vrijblijvend contact op

top